En makeup der holder hele dagen

By 17/03/2018Bryllup

Vi sætter en ære i at lave en holdbar og synlig makeup, som holder hele dagen og natten med.

De fleste brude ønsker sig en naturlig makeup. Og hvis du er i tvivl om, du skal vælge en professionel makeupartist til at lave din makeup til dit bryllup, kan vi kun anbefale dette. Også selvom du ønsker den naturlig.

Fordi :

En naturlig makeup laves med en god mængde makeup. Mange brude ønsker sig en naturlig makeup med sarte farver og smuk hud. Når vi som makeupartister skal lave makeup professionelt så har vi 3 ting i fokus:

Makeuppen skal kunne ses på afstand og samtidig være tonet/blendet blidt, som en professionel makeupartist kun kan gøre det.

Vi har lært gennem vores uddannelse, om ansigtsformer og morfologi og derfor kan vi fremhæve dine smukke træk med den rette blending og dossering. Vi bruger faktisk den samme makeup og samme mængde som en makeup der er kraftig i sit udtryk. Vi har bare den rigtige baggrund til at ”turde” lægge makeup selvom den skal være naturlig, skal den også kunne ses på afstand og gennem en kamera linse. Dette opnår man hvis den er rigtig i dosering og korrekt tonet.

Makeuppen skal holde hele dagen og natten med.

Makeuppen former dit ansigt og fremhæver træk på fineste vis.