Vi vægter professionalisme og kvalitet højt

Det er et krav fra Makeup Your Wedding, at alle artister har gennemgået en eksamen i deres færdigheder indenfor hår og makeup, inden ansættelse hos Makeup Your Wedding. Vi sætter en ære i, at alle vores artister er professionelle makeupartister, frisører og hårstylister, og dette sikrer vi kun ved at stille skrappe krav til vores ansattes kvalifikationer. Til dagligt arbejder vores artister professionelt på bl.a. foto shoots, reklamefilm, tv, catwalk og i professionelle saloner. På sådanne opgaver laver de knivskarpt hår og makeup, hvilket gør dem skarpe til at lave det helt perfekte look på din store dag. Alle artister i Makeup Your Wedding er som nævnt makeupartister. Derudover kan de også være uddannet som frisører med den 4-årige frisøruddannelse.

Hvorfor et Akademi?

Fordi der findes mange dygtige makeup artister, som ikke er frisører med den 4-årige uddannelse. Til dem har vi udviklet Hår Akademiet. Hår Akademiet er en intensiv skole, som via fysisk undervisning og e-learning uddanner dygtige makeupartister til at skabe professionelle brudefrisurer. Akademiet afsluttes med en eksamen, hvor niveauet for at bestå og kvalificere sig til Makeup Your Wedding er højt.

“Jeg har altid elsket frisørfaget og er så utrolig stolt af at være frisør med den 4-årige uddannelse. I mine mange års erfaring som både ansat og selvstændig frisør i ind- og udland har styling af hår altid været min store passion. Hår Akademiet giver dygtige makeup artister mulighed for at blive endnu stærkere i brudestyling.”

– Jannie Ankjær Knudsen

Besøg Hårakademiet