Makeup Your Wedding kan lave styling til alle former for fest. Alt lige fra konfirmation til gallafest. Er du konfirmand og drømmer om smukt konfirmationshår, så kan vi hjælpe dig.
Nedenfor kan du se nogen af de festpakker vi tilbyder.
Har du andre ønsker, så ring til os. Vi finder altid den bedste løsning til dig.

Gå til bestilling

Type 1: Konfirmand + Mor
Pris: 4.500 kr.

Skal du konfirmeres og drømmer du om at få det helt perfekte look. Makeup Your Wedding kan sætte dit konfirmationshår professionelt, og lave en smuk makeup, som holder hele dagen. Vi gør drømmen til virkelighed og syntes selv, at denne mulighed helt fortryllende.

Vi har skabt muligheden for, at du og din mor kan læne jer tilbage og nyde forvandlingen, i de omgivelser I måtte føle jer trygge i.

Er du konfirmand og vælger denne pakke, er prisen inklusiv en festmakeup og en festopsætning til din mor. Og vi kommer naturligvis til jeres adresse. – Slip for besværet, vi kommer til jer.

Konfirmand+mor pakken indeholder: 1 x konfirmandhår + 1 x konfirmandmakeup, samt en prøvesession til konfirmanden. Derudover 1 x festhår og 1 x festmakeup til din mor eller en anden gæst.

Type 2: Konfirmand + 2 veninder

Pris: 1.400 kr pr konfirmand v/3 konfirmander der samles på den samme adresse.

Denne pakke er til 3 konfirmander der ønsker styling af deres hår og makeup. I hygger jer sammen på den samme adresse og vi kommer til jer inden i skal konfirmeres.

Konfirmand+2 veninder pakken indeholder: 3 x konfirmandhår og 3 x konfirmandmakeup.

 

Gå til bestilling

Type: Fest-pakken.
Pris: 1.400 kr pr person v/ 3-4 personer.

Skal I til julefrokost i firmaet eller til en stor gallafest? Er I som minimum 3 personer, der skal have Fest-pakken, kommer vi gerne ud og styler jer inden festen.

Til festlige lejligheder vil I ikke fortryde at booke Makeup Your Weddings dygtige artister. Vi vil med sikkerhed sørge for at I er festklar med festens hotteste looks. Denne event er også en super hyggelig måde, at starte festen på og samtidig en unik chance for at blive forkælet med drømmelooket.

Type: Solo deluxe 1 Person

Pris: 2.400 kr.

Denne pakke Solo Deluxe er til dig der ønsker en lækker styling inden den store fest. Vi kommer til dig, der hvor du ønsker det. Med denne pakke kan du læne dig tilbage og slappe af. Vi styler dit hår og giver dig en smuk og holdbar festmakeup så du kan tage til fest uden stress, men som den smukkeste udgave af dig.

Har du andre ønsker end de nævnte, så kontakt Makeup Your Wedding. Vi kan arrangere makeup og hår til mange anledninger og fester.

Gå til bestilling