Din tryghed er vigtig for os

Vi mener at alle brude har ret til at føle sig helt trygge på deres store dag. Det er rart og vide, hvad der skal foregå, og vi sætter en ære i, at du kan se frem til dit færdige resultat på din store dag. Derfor bliver alle vores brude tilbudt en prøvesession når de booker hos os. Kørsel er også inkluderet i Brudepakken

Spørgsmål: Ring nu: +45 42601155
Vi glæder os til at høre fra dig.
-Landsdækkende brudestyling

Bruden

Brudehår: 3.000 kr.

Brudemakeup: 3.000 kr.

Brudepakke: 4.500 kr.
(Hår & makeup)

Priserne er inklusiv prøvesession

Bestil nu

Brudens gæster

Festhår gæster: 900 kr.

Festmakeup gæster: 900 kr.

Gæstepakke: 1.400 kr.
(hår & makeup)

Bestil nu

Extension, Makeup og hårpynt

Extension fra: 600 kr.

Læbestift fra Glo minerals: 210 kr.

Lip gloss fra Glo minerals: 175 kr.

Mineral pudder fra Glo: 425 kr.

Eye pencil: 175 kr.

Køb alle 4 produkter: 800 kr.
(Ved køb af alle 4 produkter sparer du 185 kr.)

Hårpynt fra:199 kr.

Bestil nu

Andre fester

Konfirmand + mor: 4.500 kr.

Konfirmand + 2 veninder: 1.400 kr.
(Prisen er pr. konfirmand)

Festpakke v/ 3 personer: 1.400 kr.
(Prisen er pr. person)

Solo deluxe 1 person: 2.400 kr.

Bestil nu

Extensions, hårpynt og makeup til opfrisk på dagen.

Drømmer du om ekstra fylde eller længder i din frisure? Din artist kan hjælpe dig med at vælge den rigtige farve og længde af hår extension. Hun kan også vejlede dig i valg af hårpynt. Og selvfølgelig kan du også bestille makeup til at friske op med på dagen. På den måde får du det rigtige makeup i din håndtaske, sådan så det passer til dine farver og giver dig den bedste holdbarhed, ovenpå den professionelle makeup.

6 Gode grunde til at vælge MakeupYourWedding

1

Vi er stolte af vores frisørhåndværk. Vi kan i den grad bygge en brudefrisure op fra bunden, så den bliver fantastisk smuk i sin form, og holdbarheden kommer helt i top. Alle vores artister er uddannet professionelle makeupartister og er enten uddannet frisører med den 4-årige frisøruddannelse, ellers har de gennemgået flere intensive brudestylingskurser på Hår Akademiet.

2


En naturlig makeup laves med en god mængde makeup. Mange brude ønsker sig en naturlig makeup med sarte farver og smuk hud. Når vi som makeupartister skal lave makeup professionelt så har vi 3 ting i fokus:

Makeuppen skal kunne ses på afstand og samtidig være tonet blidt, som en professionel makeupartist kun kan gøre det, på den måde får du også de bedste billeder. Derfor bruger vi det samme makeup og samme mængde som en makeup der er kraftig i sit udtryk. Vi har bare den rigtige baggrund til at ”turde” lægge makeup selvom den skal være naturlig.
Makeuppen skal holde hele dagen og natten med.
Makeuppen former dit ansigt og fremhæver træk på fineste vis.

3

Vi kan skabe helheden mellem din smukke kjole, frisure, hårsmykker og makeup. Hos Makeup Your Wedding sætter vi en ære i at lytte til, hvad du ønsker, og sammen kan vi finde den frisure, der passer til din kjole og din ansigtsform. Vi kan også rådgive dig i hårsmykker og pynt samt farverne i makeuppen.
4

Vi tilbyder altid en prøvesession. Din tryghed er vigtig for os så denne session er en perfekt guide til det færdige resultat.

5

Du kan hos Makeup Your Wedding booke flere artister, hvis du har gæster til dit bryllup, der også vil styles.

6

Vi kommer til dig uanset, hvor i landet du befinder dig. Slip for besværet og nyd hele dagen i stedet for at bruge unødvendig tid. Der kan hurtigt gå lang tid med at bevæge sig fra frisørsalonen til kosmetologen og hjem igen.