Slip for besværet – Vi kommer til dig

Om du befinder dig på en herregård i den yderste del af landet, eller hjemme i din stue på indre Nørrebro, så kommer vi til dig. Vi styler dig med professionel brudemakeup og brudefrisure.

Vind og vejr kan være uforudsigelige udfordringer på den store dag, og der kan let gå lang tid og unødvendig meget energi, med at bevæge sig rundt fra forskellige butikker, saloner, kosmetologer eller til en der kan lave brudemakeup og hår. Hos Makeup Your Wedding slipper du for besvær og tidsspild, og kan roligt læne dig tilbage i de omgivelser du er tryg ved. Vi tilbyder en mulighed for hele pakken, udført af vores dygtige og professionelle artister. Vores fornemste opgave er, at forvandle dig til den smukkeste udgave af dig selv, på din store bryllupsdag. Vi sætter dit hår i en smuk brudefrisure og laver en professionel brudemakeup, der kan holde hele dagen og natten med. Hvis du booker Makeup Your Wedding, kan selv din mor, søster eller veninderne, få sig en smuk festmakeup og hårstyling.

Bemærk, at vi kan arbejde i stort set alle former for rum, blot der er en stol, et bord, halvanden gange halvanden kvadratmeter gulvplads og en stikkontakt. Dog bliver resultatet altid smukkest, hvis vi kan arbejde i dagslys.