Den store dag med vores team

By 13/03/2018Bryllup

Landets bedste team

Makeup Your Wedding er et team af landets bedste frisører og makeupartister, samlet et sted. Når du booker os, får du de bedste folk og vores artister kommer altid til dig, på din store bryllupsdag. Vores artister er professionelle og vi vægter professionalisme højt.

Det er et krav fra Makeup Your Wedding, at alle artister har gennemgået en eksamen i deres færdigheder indenfor hår og makeup, inden ansættelse hos Makeup Your Wedding. Vi sætter en ære i, at alle vores artister er professionelle makeupartister, frisører og hårstylister, og dette sikrer vi kun ved at stille skrappe krav til vores ansattes kvalifikationer. Til dagligt arbejder vores artister professionelt på bl.a. foto shoots, reklamefilm, tv, catwalk og i professionelle saloner. På sådanne opgaver laver de knivskarpt hår og makeup, hvilket gør dem skarpe til at lave det helt perfekte look på din store dag. Alle artister i Makeup Your Wedding er som nævnt makeupartister. Derudover kan de også være uddannet som frisører med den 4-årige frisøruddannelse.

Hvorfor et Akademi?

Fordi der findes mange dygtige makeup artister, som ikke er frisører med den 4-årige uddannelse, og til dem har vi udviklet Hår Akademiet. Hår Akademiet er en intensiv skole, som via fysisk undervisning og e-learning uddanner dygtige makeupartister til at skabe professionelle brudefrisurer. Akademiet afsluttes med en eksamen, hvor niveauet for at bestå og kvalificere sig til Makeup Your Wedding er højt.