Den sorte brud

By 13/03/2018Bryllup

Alle brude er unikke…

Vi havde fornøjelsen af at style Linda, med både hår og makeup på hendes store bryllupsdag. Linda s ønske var at bære en sort kjole, og hun ville gerne have håret løst, men alligevel under kontrol.

Artisten fra Makeup Your Wedding krøllede håret op på en syl, og lod det køle af i oprullet tilstand. Så blev den ene side af håret sat op med nåle og derefter lod artisten resten af håret hænge skødesløst til den ene side.
Til Makeuppen valgte Linda at der skulle være fokus på øjnene. Ved at fremhæve globelinien gjorde artisten, øjet stort og åbent og den brede eyeliner passede godt til den sorte kjole.
Hos Makeup Your Wedding sætter vi en ære i at lytte til vores brude og vi ser individuelt på hver og en. Linda bar en sort kjole til hendes bryllup og var i vor tid en anderledes brud.

Viste du? At i hele det 20. århundrede har farven sort været udbredt til selskabstøj både til unge og ældre kvinder og mænd. For den brede befolkning var sort et helt almindeligt valg til brudekjole indtil 1920’erne, og de sortklædte brude bar tit hvidt slør. Kjolen her er syet af sort silkesatin besat med sorte perler og beige silkeblonder. Den er fra 1914 hvor gårdejerens datter Johanne Pedersen bar kjolen da hun efter syv års forlovelse blev gift med Jens Højgaard.

Tilbage til vor tid, hvorfor skal du vælge Makeup Your Wedding?

Makeup Your Wedding skaber helhed mellem hår-makeup og kjole.
Vi gør din styling komplet.
Altid med dig i fokus,
Vi hjælper gerne, hvis du har særlige ønsker om styling på din store dag.